Vaststelling bestemmingsplan ‘Malden Rijksweg 44’

Burgemeester en wethouders van Heumen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 30 september 2010 het bestemmingsplan ‘Malden, Rijksweg 44’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het plan voorziet in de mogelijkheid op het betreffende perceel één vrijstaande woning te bouwen. Het perceel heeft op dit moment een agrarische bestemming. De te bouwen woning moet zich voegen in het bestaande bebouwingslint langs de Rijksweg.

Het vastgestelde bestemmingsplan en het vaststellingsbesluit zijn met ingang van 14 oktober 2010 op www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen en liggen vanaf die datum tijdens de openingsuren ter inzage bij de balie Grondgebiedzaken in het gemeentehuis aan het Kerkplein 6 te Malden. De stukken zijn tevens digitaal (in pdf-formaat) beschikbaar via www.heumen.nl.

Tegen het besluit tot vaststelling kan van 14 oktober 2010 tot en met 24 november 2010 door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als een belanghebbende beroep instelt kan deze verzoeken om een voorlopige voorziening. Dit verzoek moeten worden gericht aan de voorzieningenrechter van de voornoemde afdeling.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op 25 november 2010, tenzij voor deze datum een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Malden, 12 oktober 2010

Naar boven