Ontwerpbestemmingsplan ‘Marsherne 5 Poppenwier’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boarnsterhim maken bekend dat op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, het ontwerp bestemmingsplan ‘Marsherne 5 Poppenwier’ met ingang van woensdag 13 oktober 2010 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt op het gemeentehuis aan de J.W. de Visserwei 10 te Grou.

Het ontwerpbestemmingsplan is ook te raadplegen via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0055.BPMarsherne5Pwier-ON01

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Marsherne 5 Poppenwier’ heeft betrekking op het vestigen van een honden(quarantaine)pension binnen de bestaande gebouwen op het perceel Marsherne 5 te Poppenwier. Dit is niet toegestaan binnen de bestemming ‘woonboerderij’ omdat het bedrijf geclassificeerd wordt als milieucategorie 3.2. In het bestemmingsplan Buitengebied 2008 is binnen de bestemming woonboerderij wel ruimte gelaten voor een beroep- of bedrijf-aan-huis of andere niet-agrarische bedrijvigheid, echter tot maximaal milieucategorie 3.1.

Gedurende de genoemde termijn kan iedereen een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan indienen. Uw schriftelijke reactie kunt u sturen naar de gemeenteraad van Boarnsterhim, Postbus 40, 9000 AA te Grou. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met mevrouw N. de Visser-de Vries van de afdeling Beleidsontwikkeling en Projecten op telefoonnummer 0566-629 325 (maandag t/m donderdag).

Naar boven