Vaststelling uitwerkingsplan en exploitatieplan

Burgemeester en wethouders hebben het uitwerkingsplan Vierde Kwadrant fase 2 gewijzigd vastgesteld.In Elspeet, ten westen van de Uddelerweg en in het verlengde van de Zeisweg, wordt een nieuwe woonwijk ontwikkeld. Het uitwerkingsplan voorziet in de mogelijkheid om 24 woningen te realiseren. Bij de vaststelling van het uitwerkingsplan is ten opzichte van het ontwerpuitwerkingsplan een wijziging doorgevoerd. Het percentage voor particulier opdrachtgeverschap is niet meer opgenomen.

Burgemeester en wethouders maken op grond van het bepaalde in artikel 6.14 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 30 september 2010 het exploitatieplan Vierde Kwadrant ongewijzigd heeft vastgesteld. Het exploitatieplan biedt de grondslag van het publiekrechtelijk kostenverhaal.

Met ingang van woensdag 13 oktober 2010 liggen de vastgestelde plannen in de informatiehoek in de hal van het gemeentehuis, gedurende zes weken voor eenieder ter inzage. Gedurende bovengenoemde termijn kan tegen bovengenoemde besluiten beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door een belanghebbende die tijdig een zienswijze kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich tijdig tot het college danwel de gemeenteraad te wenden. Tegelijkertijd kan binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. De werking van het besluit wordt dan in ieder geval opgeschort tot de beslissing door de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak op dat verzoek is genomen. Nadere informatie via doorkiesnummer (0341) 25 92 45.

Naar boven