Ontwerpbestemmingsplan ‘Banscheiding’

Gemeenteraad van Landsmeer maakt ingevolge het bepaalde in artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat op grond van artikel 3.8. van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van 13 oktober 2010 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Banscheiding’ voor eenieder ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op de Banscheiding in het Ilperveld. Het plangebied ligt in het buitengebied van de gemeente ten noordoosten van Landsmeer (circa 2 km) en ten noordwesten van Watergang (circa 1 km). Het plangebied betreft een voormalige hoofdwatergang in het Ilperveld.

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van woensdag 13 oktober 2010 gedurende zes weken tijdens de openingsuren ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 1 te Landsmeer.

Het ontwerpbestemmingsplan is te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tevens is het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken beschikbaar in digitale vorm vanaf de gemeentelijke internetsite: www.landsmeer.nl.

Zienswijzen: Vóór afloop van bovengenoemde termijn kan eenieder schriftelijk zienswijzen omtrent het ontwerp besluit naar voren brengen, gericht aan gemeenteraad van Landsmeer, postbus 1, 1120 AA Landsmeer. Tijdens bovengenoemde termijn bestaat tevens de mogelijkheid tot het mondeling naar voren brengen van zienswijzen na telefonische afspraak via tel: 020-4877166.

Naar boven