Ontwerpbestemmingsplan Schelfhorst

Burgemeester en wethouders van de gemeente Almelo maken bekend dat voor de woonwijken Schelfhorst en Kluppelshuizen in Almelo een ontwerpbestemmingsplan is opgesteld.

Het bestemmingsplan is een actualisatie van de bestaande bestemmingsplannen. Het plangebied wordt aan de westzijde begrensd door de Van Rechteren Limpurgsingel en Oosterweilandweg, aan de zuidkant door de Sluitersveldssingel en Ootmarsumsestraat en aan de noord- en oostzijde door het Lateraalkanaal.

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken ligt met ingang van 13 oktober 2010 tot en met 23 november 2010 ter inzage:

  • bij de publieksbalie van de afdeling Publiekszaken in de centrale hal op de begane grond aan het Stadhuisplein 1 te Almelo kan een ieder hier terecht zonder afspraak van 9.00–12.00 uur (elke werkdag), met afspraak van 13.00–16.00 uur (ma/wo/vr) en van 13.00–19.00 uur (di/do);

  • via de website van de Gemeente Almelo op www.almelo.nl;

  • via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de hierboven genoemde termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen bij de gemeenteraad, postbus 5100, 7600 GC Almelo. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens kantooruren een afspraak maken met dhr. Bosveld van het team Ruimtelijke Ontwikkeling en Verkeer, via (0546) 541111.

Naar boven