Vaststelling bestemmingsplan Hüsenhoff

Burgemeester en wethouders van de gemeente Groesbeek maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 30 september 2010 het bestemmingsplan Hüsenhoff heeft vastgesteld.

Het plangebied bestaat uit het gebied gelegen tussen de Heer Zegerstraat, Cranenburgsestraat, Heikantweg en de voormalige spoorlijn Nijmegen-Kleve. In het bouwplan zoals dat is uitgewerkt, is ruimte voor in totaal 134 koop- en huurwoningen. In de woonbuurt komen diverse typen woningen, waaronder vrijstaande, halfvrijstaande, patio- en rijwoningen.

Met ingang van woensdag 13 oktober 2010 tot en met dinsdag 23 november 2010 kan het bestemmingsplan worden ingezien in het gemeentehuis van Groesbeek (Dorpsplein 1) bij het omgevingsloket. Het loket is geopend op werkdagen van 9.00u tot 12.00u en op maandagavond van 18.00u tot 19.00u. Het bestemmingsplan is tevens raadpleegbaar via www.groesbeek.nl, en

www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0241.BPHusenhoff-VSG1 .

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kunnen alleen belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht, tegen het vaststellingsbesluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het beroepschrift dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA, 's-Gravenhage.

Het bestemmingsplan treedt in werking na afloop van de beroepstermijn tenzij binnen deze termijn naast een beroepschrift tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend.

Voor nadere informatie over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met de heer T. Onderstal, telefoonnummer 024-39 96 127.

Naar boven