Bestemmingsplan Kastanjehof Maasland

Het college van burgemeester en wethouders van Midden-Delfland maakt ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het bestemmingsplan Kastanjehof met ingang van vrijdag 8 oktober 2010 gedurende zes weken tijdens kantooruren voor eenieder ter inzage ligt bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, ingang Keenenburgweg 55 in Schipluiden. Het bestemmingsplan is op 31 augustus 2010 door de gemeenteraad vastgesteld. Het bestemmingsplan bestaat uit een toelichting, regels en een verbeelding (plankaart). Genoemde documenten zijn tijdens de termijn van ter inzage ligging ook digitaal te raadplegen op www.middendelfland.nl → Bestuur & Beleid → Stukken ter inzage.

Het plangebied Kastanjehof te Maasland bestaat globaal uit het bestaande winkelcomplex met woningen, inclusief parkeerplaatsen en bevoorradingsweg.

Gedurende bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden die tijdig zienswijzen bij ons college hebben ingediend, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingediend, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als u beroep instelt kunt u verzoeken om een voorlopige voorziening. Dit verzoek richt u aan de voorzieningenrechter van voornoemde afdeling. Het besluit tot vaststelling treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt tenzij toepassing wordt gegeven aan het zesde lid van artikel 3.8 Wro of om een voorlopige voorziening wordt gevraagd.

Schipluiden, 7 oktober 2010

Namens Burgemeester en wethouders van Midden-Delfland,

hoofd afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving,

A. Hoeksema.

Naar boven