Ontwerpbestemmingsplan ‘Landgoed Ottermeer’

Burgemeester en wethouders van Roosendaal maken bekend dat vanaf maandag 11 oktober 2010, gedurende zes weken ter inzage ligt:

  • Het ontwerpbestemmingsplan ‘Landgoed Ottermeer’.

Het bestemmingsplan betreft de ontwikkeling van een landgoed aan de Hopmeerweg 8, bestaande uit natuurontwikkeling, agrarisch bedrijf, 2 landhuiswoningen en een natuurkampeerterrein.

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder ten aanzien van het ter inzage gelegde ontwerpbestemmingsplan naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Roosendaal, Postbus 5000, 4700 KA te Roosendaal. Mondelinge zienswijzen kunnen op maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur telefonisch naar voren worden gebracht. Het hiervoor aangewezen telefoonnummer in het Stadskantoor is: 0165-579 495.

Indien zienswijzen worden ingediend vindt op donderdag 9 december a.s. om 19.30 uur een hoorzitting plaats. Alle indieners van een zienswijze worden hiervoor uitgenodigd.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Landgoed Ottermeer’ ligt ter inzage bij het Informatiecentrum in het Stadskantoor en bij de Openbare bibliotheek aan Markt 54 te Roosendaal. Deze kennisgeving met daarbij een verwijzing naar de achterliggende stukken is tevens te vinden op de website van de gemeente Roosendaal: www.roosendaal.nl alsmede op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Voor nadere informatie: afdeling beleidsrealisatie, team regelgeving, mr. J.C.P.J.M. Vergouwen, tel. 0165-579495, e-mail j.vergouwen@roosendaal.nl en ing. M.M.L. van Heugten, tel. 0165-579023, e-mail m.van.heugten@roosendaal.nl of bij het informatiecentrum, tel. 0165-579235.

Roosendaal, 8 oktober 2010.

Burgemeester en wethouders van Roosendaal,

W.H. Huijbregts-Schiedon,

burgemeester.

J.P. Kruf,

secretaris.

Naar boven