Vastgesteld bestemmingsplan ‘Goudbaard 88’

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen op Zoom maakt bekend dat de gemeenteraad bij besluit van 30 september 2010 het bestemmingsplan ‘Goudbaard 88’ heeft vastgesteld.

Het plangebied ligt besloten op het perceel Goudbaard 88 en heeft tot doel het realiseren van een kleinschalige kinderopvang.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 11 oktober 2010 gedurende 6 weken voor eenieder tijdens kantooruren ter inzage in de leeshoek van het stadskantoor. Het vastgestelde bestemmingsplan is tevens digitaal beschikbaar via onze gemeentelijke website www.bergenopzoom.nl (Ruimtelijke Ordening & Beheer/Ruimtelijke ordening/Ruimtelijke plannen/ Bestemmingsplannen) en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende genoemde periode van zes weken kan tegen het besluit van de gemeenteraad inzake de vaststelling van het bestemmingsplan schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad hebben ingediend, danwel door belanghebbenden aan wie niet verweten kan worden dat zij niet tijdig een zienswijze ingediend hebben.

Inwerkingtreding

Het vastgestelde bestemmingsplan treedt in werking daags na het verstrijken van de beroepstermijn. Een ingesteld beroep schorst de inwerkingtreding van het vastgestelde bestemmingsplan niet. Wel is het mogelijk de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State schriftelijk te verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Bij een dergelijk verzoek wordt de inwerkingtreding van het plan opgeschort totdat op het verzoek is beslist

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw I. Peters-Kosters van het Bureau Ruimtelijke Ordening (0164-277 426).

Naar boven