Vaststelling 3e Wijziging bestemmingsplan Bebouwde kom Kamperland 2004, gedeelte Casembroothuis

Burgemeester en wethouders van Noord-Beveland maken bekend dat zij de ‘3e Wijziging bestemmingsplan Bebouwde kom Kamperland 2004, gedeelte Casembroothuis’ hebben vastgesteld bij besluit van 5 oktober 2010. Deze wijziging houdt in dat de bestemming van het perceel Nieuwstraat 46 te Kamperland is gewijzigd in Woondoeleinden.

Binnen zes weken na de dag van bekendmaking van dit besluit kunnen belanghebbenden een beroepschrift indienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag).

Het besluit van Burgemeester en wethouders en het wijzigingsplan liggen vanaf maandag 11 oktober tot en met 22 november 2010 tijdens openingstijden ter inzage op het gemeentehuis, Voorstraat 31 te Wissenkerke. Tevens is het wijzigingsplan raadpleegbaar op onze website www.noord-beveland.nl.

Het wijzigingsplan treedt in werking daags na afloop van beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij genoemde Afdeling. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Wissenkerke, 8 oktober 2010

Naar boven