Vaststelling projectbesluit ‘Nooduitgang Noord/Zuidlijn Churchilllaan’

Het dagelijks bestuur van Stadsdeel Zuid maakt bekend dat de stadsdeelraad van Stadsdeel Zuid op 29 september 2010 een projectbesluit als bedoeld in artikel 3.10 Wro heeft genomen voor een nooduitgang ten behoeve van de Noord/Zuidlijn ter hoogte van de Churchilllaan.

Het ongewijzigd vastgestelde projectbesluit ‘Nooduitgang Noord/Zuidlijn Churchilllaan’ gekenmerkt als NL.IMRO.0363.K1004PBSTD-VG01, ligt ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening vanaf 7 oktober 2010 gedurende 6 weken ter inzage.

De stukken kunnen worden ingezien bij onze informatiecentra op de stadsdeelkantoren President Kennedylaan 923 en Burgerweeshuispad 301, geopend op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur. Bovendien is de informatiebalie van ons kantoor aan de Burgerweeshuispad 301 op maandagavond tot 19.30 uur geopend en de informatiebalie van ons kantoor aan de President Kennedylaan 923 op woensdagavond tot 19.30 uur. Het projectbesluit met bijbehorende bijlagen kan tevens bekeken worden via onze internetsite www.zuid.amsterdam.nl alsmede via www.ruimtelijkeplannen.nl en www.bestemmingsplannen.amsterdam.nl.

Tegen het ontwerpprojectbesluit zijn geen zienswijzen ingediend. Belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijzen kenbaar te maken, kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen bij de Rechtbank Amsterdam, Sector bestuursrecht, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam. Als er tijdens deze termijn, naast het instellen van beroep, geen verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de rechtbank in Amsterdam is ingediend, treedt het projectbesluit in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn.

Amsterdam, 6 oktober 2010

Het dagelijks bestuur van Stadsdeel Zuid.

H.J.M. Wink,

stadsdeelsecretaris.

P.P.J. Slettenhaar,

voorzitter.

Naar boven