Ontwerpbestemmingsplan ’t Veld-Noord

Burgemeester en wethouders van Niedorp maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerpbestemmingsplan van ‘t Veld-Noord met ingang van 8 oktober 2010, tijdens openingsuren voor de duur van zes weken, voor eenieder ter inzage ligt bij de balie van bureau VROM in het gemeentehuis van Niedorp, De Meet 1 in Nieuwe Niedorp. De balie is op werkdagen geopend van 09.00 uur tot 12.00 uur en op afspraak. Telefoonnummer 0226-412412.

Het plangebied

Het plangebied is gelegen ten noorden van de plaats ‘t Veld. In het zuiden wordt het plangebied begrensd door de bebouwde kom van de plaats 't Veld, in het westen door de Zwarteweg en in het oosten door de Valbrugweg. Momenteel is het plangebied in gebruik als agrarisch gebied. Het zuidelijke deel betreft voornamelijk grasland en het noordoostelijke deel is vooral in gebruik als akkerland. Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om deze locatie een woningbouwlocatie te realiseren. Het is de bedoeling dat binnen een periode van ongeveer vijftien jaar circa 360 woningen zullen worden gerealiseerd. Deze oplevering zal in twee fasen plaatsvinden.

Plan digitaal bekijken

Sinds 1 januari 2010 heeft de gemeente de plicht om ruimtelijke plannen digitaal en uitwisselbaar te maken en om de digitale ruimtelijke plannen aan te bieden aan de digitale landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Ook het ontwerpbestemmingsplan is in te zien via deze website.

Procedure

Gedurende de genoemde termijn kan eenieder schriftelijk dan wel mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze dient dus uiterlijk op 12 november 2010 te zijn ingediend en moet worden gericht aan de Raad van de gemeente Niedorp, Postbus 6, 1733 ZG in Nieuwe Niedorp. Voor het mondeling indienen van een zienswijze kunt u tijdens werkdagen telefonisch een afspraak maken tot drie werkdagen vóór de afloop van de gestelde termijn. U kunt geen zienswijzen indienen via e-mail.

Naar boven