Vastgesteld bestemmingsplan Kweekduin, 2e herziening

Burgemeester en wethouders van Bloemendaal maken bekend dat de gemeenteraad op 23 september 2010 het bestemmingsplan Kweekduin, 2e herziening ongewijzigd heeft vastgesteld. Het plangebied betreft de percelen Bloemendaalseweg 206, 208 en 210. Het bestemmingsplan Kweekduin, 2e herziening maakt een bouwplan voor het verbouwen van de bestaande woning en garage tot een woning met atelierruimte en klein kantoor mogelijk.

Met ingang van 8 oktober 2010 ligt het bestemmingsplan gedurende een periode van zes weken ter inzage. Het bestemmingsplan kan gedurende deze periode van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur worden ingezien op de locatie Brouwerskolk, Brouwerskolkweg 2 te Overveen. Tevens kunt u het bestemmingsplan gedurende dezelfde periode raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend op het ontwerpbestemminsgplan beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan. Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Een beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener, dagtekening, omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt, alsmede de gronden van het beroep.

Het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de hierboven genoemde beroepstermijn. Binnen deze beroepstermijn kan tevens een verzoek tot voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend, waardoor het besluit niet in werking treedt, voordat op het verzoek tot voorlopige voorziening is beslist.

Overveen, 7 oktober 2010

De burgemeester voornoemd,

R.Th.M. Nederveen.

Naar boven