Ontwerpbestemmingsplan ‘Kinderboerderij Waspik’

Zoals eerder via vooraankondiging als bedoeld in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening te kennen is gegeven heeft het college van Waalwijk besloten medewerking te verlenen aan het tot stand komen van een bestemmingsplan ten behoeve van een kinderboerderij te Waspik. Het plangebied wordt aan de noordzijde begrensd door de Pastoor Huybersstraat, aan de oostzijde door de Burgemeester Couwenbergstraat, aan de westzijde door de Prins Bernhardstraat en aan de zuidzijde begrenst de Jacintaschool het plangebied.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Kinderboererij Waspik’ met de daarop betrekking hebbende stukken ligt met ingang van vrijdag 8 oktober 2010 gedurende 6 weken ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis van Waalwijk, Taxandriaweg 6 (bezoekersingang Winterdijk). Deze receptie is geopend op werkdagen van 9:00 uur tot 13:00 uur. Voor inzage buiten deze werktijden kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte & Economie in Waalwijk (0416-683 871). U kunt de stukken ook via onderstaande hyperlinks bekijken. Voorts is de digitale verbeelding van het plan te vinden op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende genoemde periode kan eenieder een zienswijze over dit ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Dat kan schriftelijk door de zienswijze binnen genoemde periode te zenden naar de Raad van de gemeente Waalwijk, postbus 10150 5140 GB Waalwijk.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze of voor een nadere toelichting op het plan kunt u contact opnemen met mevrouw mr. M. Ketelaars via mketelaars@waalwijk.nl of telefonisch via 0416- 683 871.

Naar boven