Ontwerpbestemmingsplan ‘uitbreiding bedrijventerrein Beatrixhaven’ (hernieuwde publicatie)

Burgemeester en wethouders van Werkendam maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van vrijdag 8 oktober 2010 gedurende zes weken, tot vrijdag 19 november 2010, ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘uitbreiding bedrijventerrein Beatrixhaven’.

Het bestemmingsplan maakt de aanleg van een nieuwe kade mogelijk, ter hoogte van Biesboschhaven Noord nummer 5 tot en met 14. De kade zal worden gebruikt voor de (af)bouw, reparatie en onderhoud van schepen. Op de nieuwe kade worden bedrijfspanden voor Concordia Shipyards, Veka Property Development BV en De Waal Vastgoed BV gerealiseerd.

Het ontwerpbestemmingsplan is in te zien bij het servicecentrum in het gemeentehuis te Werkendam (Raadhuisplein 1), of via de gemeentelijke webside (www.werkendam.nl)

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen gebruik maken van de mogelijkheid schriftelijke zienswijzen met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan kenbaar te maken bij de gemeenteraad van Werkendam , Postbus 16, 4250 DA Werkendam. Ook is het mogelijk mondeling een zienswijze kenbaar te maken. Hiervoor dient binnen de termijn dat het plan ter inzage ligt een afspraak gemaakt te worden met de heer C. Bikker, bereikbaar onder telefoonnummer 0183-507347, of per e-mail (kees.bikker@werkendam.nl).

Deze hernieuwde publicatie is noodzakelijk omdat de publicatie van het ontwerpbestemmingsplan op donderdag 30 september 2010 ten onrechte niet in een dag-, nieuws-, of huis-aan-huisblad gepubliceerd is.

Werkendam, 4 oktober 2010

Naar boven