Ontwerpuitwerkingsplan Rijnsoever-Noord, fase 2b

Burgemeester en wethouders van de gemeente Katwijk maken, ingevolge artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening, juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat zij het ontwerpuitwerkingsplan ‘Rijnsoever-Noord fase 2b’ hebben opgesteld. Dit plan ligt met ingang van 8 oktober gedurende zes weken voor eenieder ter inzage.

Toelichting

Het plangebied heeft betrekking op de locatie Rijnsoever-Noord. Dit uitwerkingsplan maakt de realisatie van 20 woningen inclusief bijbehorende groenvoorzieningen en voorzieningen in de openbare ruimte mogelijk.

Ter inzage

Van 8 oktober 2010 tot en met 18 november 2010 kunnen belanghebbenden mondeling of schriftelijk een zienswijze over het ontwerpuitwerkingsplan indienen. U kunt uw zienswijze richten aan het college van de gemeente Katwijk, Postbus 589, 2220 AN Katwijk. Mondelinge zienswijzen kunnen in dezelfde periode op afspraak worden ingediend. Voor het mondeling naar voren brengen van uw zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer (071) 406 5929.

Het ontwerpuitwerkingsplan is op werkdagen gedurende openingstijden in te zien op het gemeentehuis en de servicepunten. Het plan is tevens te raadplegen via de website www.katwijk.nl onder ‘actueel’, ‘bekendmakingen’ en vervolgens ‘bestemmingsplan’.

Naar boven