Ontwerpbestemmingsplan Kom Beneden-Leeuwen

In september 2009 zijn er twee inloopmiddagen geweest ten behoeve van het bestemmingsplan voor Beneden-Leeuwen. Eenieder heeft toen kennis kunnen nemen van de conceptplankaarten. De opmerkingen gemaakt tijdens deze middagen zijn verwerkt en voor zover mogelijk opgenomen in het voorontwerpbestemmingsplan. Het voorontwerpbestemmingsplan heeft in april van dit jaar ter inzage gelegen. Met inachtneming van de opmerkingen die tijdens het voorontwerp zijn gemaakt en de ambtelijke opmerkingen is het ontwerpbestemmingsplan opgesteld.

Het bestemmingsplan is opgebouwd vanuit een beheersmatige aanpak. Dit wil zeggen dat in dergelijke plannen met name de bestaande situatie wordt vastgelegd zonder grootschalige ontwikkelingen

Wij maken u erop attent dat er aanpassingen hebben plaatsgevonden ten opzichte van het voorontwerpbestemmingsplan.

U kunt de desbetreffende stukken met ingang van 7 oktober 2010 zes weken inzien bij de Centrale balie van het gemeentehuis. Tijdens deze termijn kunt u een schriftelijke of mondelinge zienswijze indienen bij de gemeenteraad.

In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijze betrekking heeft. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw H. den Boer van het team Wonen en Milieu. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt. De raad stelt hen die tijdig een zienswijze kenbaar hebben gemaakt, in de gelegenheid tot het geven van een mondelinge toelichting.

Het bestemmingsplan is ook in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beneden-Leeuwen, 6 oktober 2010

Burgemeester en wethouders van West Maas en Waal,

de secretaris,

P.G. Arissen.

De burgemeester,

Th.A.M. Steenkamp.

Naar boven