stcrt-2010-1567-001.png Rectificatie gewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan ‘Lytse Doarpen’

Per abuis is op de website van de gemeente een onjuiste digitale versie van het bestemmingsplan Lytse Doarpen weergegeven. De analoge versie die ter inzage ligt, is wel correct.

Gelet op art. 3.8 Wro geldt echter de verplichting om het besluit en de daarbij behorende stukken elektronisch beschikbaar te stellen.

Vanaf 3 februari 2010 staan de juiste bestanden van het vastgestelde bestemmingsplan op de website www.boarnsterhim.nl (Actueel/Nieuwe Ontwikkelingen). De beroepstermijn loopt nu derhalve van 3 februari 2010 t/m 16 maart 2010, in plaats van 20 januari 2010 t/m 3 maart 2010. Gedurende deze periode ligt het bestemmingsplan, het raadsbesluit en de bijbehorende stukken voor eenieder ter inzage liggen op het gemeentehuis aan de J.W. de Visserwei 10 te Grou.

Voor de vastgestelde wijzigingen wordt kortheidshalve verwezen naar de publicatie van 19 januari 2010, deze zijn hierin volledig weergegeven.

Gedurende bovengenoemde termijn kan tegen dit besluit schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage door:

  • belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad hebben ingediend

  • tegen het ontwerpplan;

  • belanghebbenden aan wie niet verweten kan worden dat zij niet tijdig een zienswijze bij

  • de gemeenteraad hebben ingediend;

  • eenieder, tegen de planonderdelen die gewijzigd zijn vastgesteld.

Het besluit tot vaststelling treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de termijn naast het beroepsschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit van de gemeenteraad niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven