Vastgesteld wijzigingsplan ‘Schiphol West en omgeving 2e wijziging’

Burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat zij het wijzigingsplan ‘Schiphol West en omgeving 2e wijziging’ hebben vastgesteld bij besluit van 7 september 2010 en nr. 20100039257 Dit plan wordt ter inzage gelegd.

Het plan

Het wijzigingsplan heeft betrekking op het legaliseren van de spottersplek tegenover IJweg 697 te Vijfhuizen.

Inzien

Het wijzigingsplan ligt ter inzage in het Informatiecentrum/CBI in het raadhuis, Raadhuisplein 1 te Hoofddorp. Dit is geopend op werkdagen van 09.00 uur tot 13.00uur. De terinzagelegging begint op 8 oktober 2010 en duurt zes weken. Ook op de website van de gemeente (www.haarlemmermeer.nl) kunnen de planstukken worden geraadpleegd.

Omdat het ontwerpbestemmingsplan voor 1 januari 2010 ter inzage heeft gelegen is het niet verplicht dit wijzigingsplan digitaal te ontsluiten via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl

Beroep

Binnen de zes weken waarin de stukken ter visie liggen kunnen de volgende belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State:

  • a. belanghebbenden die tijdig een zienswijze naar voren hebben gebracht bij het college;

  • b. belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om

  • c. een zienswijze in te dienen.

Het beroep dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Inwerking treden

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking daags na afloop van de genoemde termijn van terinzageligging. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Degenen die beroep hebben ingesteld kunnen verzoeken om een voorlopige voorziening. Indien binnen de termijn naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Hoofddorp, 7 oktober 2010

Naar boven