Vaststelling wijzigingsplan ‘Bestemmingsplan Buitengebied Sleen, wijzigingsplan Erm - De Zwollings 1’

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden maakt, op grond van artikel 3.9a lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het college van burgemeester en wethouders op 21 september 2010 het wijzigingsplan ‘Bestemmingsplan Buitengebied Sleen, wijzigingsplan Erm - De Zwollings 1’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het wijzigingsplan

Het wijzigingsplan heeft betrekking op een in het bestemmingsplan ‘Buitengebied Sleen’ opgenomen wijzigingsbevoegdheid ten behoeve van het vergroten van het grondgebonden agrarisch bouwperceel tot 1,5 hectare. Het plan voorziet in de realisatie van bebouwing binnen een bouwperceel van 1,5 hectare.

Er zijn tegen het plan geen zienswijzen ingediend.

Dit vastgestelde wijzigingsplan ligt met de hierop betrekking hebbende stukken van donderdag 7 oktober tot en met woensdag 17 november 2010, elke werkdag van 08.30 tot 12.00 uur en op donderdagmiddag van 16.00 tot 18.00 uur, bij de afdeling Publieksservice, team Vergunningen, locatie De Spinde (Hoofdstraat 2) te Dalen ter inzage. Na telefonische afspraak is inzage in de stukken buiten kantoortijden mogelijk. Wanneer dit wordt gewenst, kan deze afdeling een mondelinge toelichting op deze stukken geven. Tevens kan dit wijzigingsplan digitaal worden ingezien via www.coevorden.nl/terinzage.

Vanaf vrijdag 8 oktober 2010 gedurende 6 weken kunnen belanghebbenden tegen het wijzigingsplan beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Alleen de belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij niet zijn/haar zienswijze naar voren heeft gebracht, kan bij de Raad van State beroep instellen.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. De werking wordt opgeschort als gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het vaststellingsbesluit bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek tot voorlopige voorziening is gedaan en op dat verzoek is beslist.

Coevorden, 6 oktober 2010

Het college van b&w voornoemd,

B.J. Bouwmeester,

Burgemeester.

Mr. M.N.J. Broers,

Secretaris.

Naar boven