Ontwerpbestemmingsplan Diepenveen, Locatie Berends

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 7 oktober tot en met 17 november voor een ieder ter inzage ligt:

  • het ontwerpbestemmingsplan Diepenveen, Locatie Berends

Het ontwerpbestemmingsplan Diepenveen, Locatie Berends wordt globaal begrensd door de Zandwetering aan de westzijde, door de Schapenzandweg aan de zuidzijde, door de tuin van het pand Dorpsstraat 41 aan de noordzijde en door de achterzijde van de bebouwing en de percelen langs de Dorpsstraat aan de oostzijde.

Dit bestemmingsplan maakt de ontwikkeling van 15 vrijstaande woningen op het perceel van het voormalige kwekerij Berends mogelijk. Het perceel is gelegen aan de westkant van de bebouwde kom van Diepenveen en leent zich goed voor de ontwikkeling van een kleinschalig woningbouwproject. Omdat het vigerende bestemmingsplan ‘Diepenveen 1976’ woningbouw op deze locatie niet toe liet, is voorliggend bestemmingsplan opgesteld.

Het ontwerpbestemmingsplan kunt u inzien op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0150.P210-OW01en op de gemeentelijke website www.deventer.nl/bestemmingsplannen.

De digitale bestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op http://ruimtelijkeplannen.deventer.nl/plans/NL.IMRO.0150.P210-/NL.IMRO.0150.P210-OW01/

Ook kunt u het ontwerpbestemmingsplan inzien tijdens de openingstijden bij Publiekszaken, Leeuwenbrug 81, bij het Gemeentelijk informatiecentrum in de Openbare Bibliotheek, Brink 70 en bij de Openbare Bibliotheek Diepenveen, Burgemeester Crommelinlaan 1.

Gedurende deze periode van zes weken kan iedereen schriftelijke zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan Diepenveen, Locatie Berends kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden toegezonden aan de Gemeenteraad, t.a.v. het team Ruimtelijk Ontwerp en Beheer, Postbus 5000, 7400 GC Deventer, o.v.v. ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Diepenveen, Locatie Berends’. Digitale zienswijzen kunnen worden ingediend via www.deventer.nl/producten-en-diensten/digitaal-loket/bezwaar-en-beroep. Het indienen van digitale zienswijzen via e-mail is niet mogelijk. Tevens is het mogelijk mondeling zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan Diepenveen, Locatie Berends kenbaar te maken bij mw. Esther Busman van het team Ruimtelijk Ontwerp en Beheer, telefoon 140570.

Naar boven