stcrt-2010-1556-001.png Vaststelling bestemmingsplan ‘Wijziging nr. 1. Bestemmingsplan Agrarische Enclave herziening 2007’ (3.6 lid 1 sub a Wro)

Het college van de gemeente Ermelo heeft in zijn vergadering van ‘2 februari 2010’ het bestemmingsplan ‘Wijziging nr. 1. Bestemmingsplan Agrarische Enclave herziening 2007’, vastgesteld. De wijziging betreft een parkeervoorziening bij restaurant ‘De Zwarte Boer’ aan de Jhr. Dr. J.C. Sandbergweg 67 te Ermelo. Het vastgestelde plan ligt met ingang van 4 februari gedurende zes weken voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis. U kunt hiervoor terecht bij de afdeling Klantcontactcentrum op werkdagen van 08.30 uur–12.15 uur. Verder kan het plan worden ingezien via de gemeentelijke webpagina www.ermelo.nl.

Gedurende deze termijn kan tegen het vaststellingsbesluit beroep worden ingesteld bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Dit beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die zich tijdig met zienswijzen tot ons college hebben gewend en door belanghebbenden die aantonen daar redelijkerwijs niet toe in staat zijn geweest.

Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn.

Indien binnen de beroepstermijn ook een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Ermelo, 2 februari 2010

Het college van burgemeester en wethouders van Ermelo.

Naar boven