Bestemmingsplan Schutterij St. Joseph

Ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van de gemeente Landgraaf bekend dat de gemeenteraad op 23 september 2010 het bestemmingsplan ‘Schutterij St. Joseph Waubach’ ongewijzigd ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan heeft vastgesteld.

Door middel van de bestemmingsplanherziening wordt het geheel vernieuwen van de schietbomen op het perceel gelegen aan de Sportlaan te Waubach mogelijk gemaakt. Het betreffende perceel is gelegen aan de Sportlaan ong. en is kadastraal bekend als Ubach over Worms, Sectie D, nr. 595 (ged).

De digitale versie van het bestemmingsplan is te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Gemeenten zijn verplicht hun ruimtelijke plannen op deze website te publiceren. Alleen deze versie is juridisch bindend.

Daarnaast ligt een afdruk van de (analoge) pdf-versie van het bestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken met ingang van 7 oktober 2010 gedurende een periode van zes weken, tijdens de openingstijden, voor eenieder ter inzage in de Gemeentewinkel, afdeling Vergunningen, Raadhuisplein 1 te Landgraaf. Deze analoge stukken zijn tevens te raadplegen op de gemeentelijke website bij (www.landgraaf.nl/beleidsstukken/bestemmingsplannen/vastgesteld).

Belanghebbenden kunnen gedurende de bovengenoemde termijn, ingevolge het bepaalde in artikel 8.2 Wet ruimtelijke ordening, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Tevens kan de indiener van het beroepschrift verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

Naar boven