Bestemmingsplan ‘Achter Kruisstraat 21’

Burgemeester en wethouders van Zutphen maken bekend dat met ingang van 7 oktober 2010 bij het Loket van de gemeente Zutphen, ‘s-Gravenhof 2 voor eenieder gedurende zes weken ter inzage ligt:

Bestemmingsplan ‘Achter Kruisstraat 21’

Het bestemmingsplan ‘Achter Kruisstraat 21’ voorziet in de planologische grondslag voor het verbouwen van een bestaande schuur – achter de woning Kruisstraat 21 – tot woning.

Plangebied

Het bestemmingsplan ziet alleen op het perceel achter de woning Kruisstraat 21. Het perceel is gelegen in de wijk De Hoven.

Het bestemmingsplan is door gemeenteraad op 27 september 2010 ongewijzigd vastgesteld.

Beroep

Tegen het ontwerpbestemmingsplan zijn zienswijzen ingediend. De indieners van zienswijzen die tevens belanghebbende zijn, hebben de mogelijkheid om beroep in te stellen. Voor het overige is het slechts mogelijk tegen dit besluit beroep in te stellen door een belanghebbende aan wie niet redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijzen naar voren heeft gebracht. Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Voor het behandelen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Tot en met 17 november 2010 kan een beroepschrift worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het bestemmingsplan ‘Achter Kruisstraat 21’ is ook te raadplegen via de website van de gemeente Zutphen op www.zutphen.nl, onder de verwijzing ‘ik wil’, gevolgd door ‘meer weten over ruimtelijke plannen’ en dan ‘vastgesteld’ alsmede op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zutphen, 6 oktober 2010

Burgemeester en wethouders van Zutphen.

Naar boven