Ontwerpwijzigingsplan perceel Bosweg 4 te Bemelen

Burgemeester en wethouders van Margraten maken, ter voldoening aan artikel 3.6 en 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat vanaf donderdag 7 oktober 2010 tot en met woensdag 17 november 2010 het ontwerpwijzigingsplan perceel Bosweg 4 te Bemelen voor eenieder ter inzage ligt in de hal van het gemeentehuis, Amerikaplein 1 te Margraten.

In het bestemmingsplan Bemelen is in artikel 14 lid G van de regels een wijzigingsbevoegdheid opgenomen die het mogelijk maakt de bestemming ‘agrarisch gebied met landschapppelijke en/of natuurlijke waarden’ te wijzigen in de bestemming ‘verblijfrecreatieve doeleinden’. Dit teneinde het realiseren van één vakantiewoning mogelijk te maken. Thans zijn wij voornemens om deze wijzigingsbevoegdheid toe te passen om het mogelijk te maken dat de stal gelegen op het perceel Bosweg 4 te Bemelen, kadastraal bekend gemeente Bemelen sectie A nummer 748 gebruikt kan worden als vakantiewoning. Hiervoor is het wijzigingsplan perceel Bosweg 4 te Bemelen opgesteld.

Inzage in het ontwerpwijzigingsplan is zonder afspraak mogelijk op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 10.00 uur. Mocht u het plan liever op een ander tijdstip willen inzien dan kunt u hiertoe een afspraak maken met de heer H. Luth, tel. 043-458 8497. Het ontwerpwijzigingsplan is ook digitaal te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden hun zienswijze op dit ontwerpwijzigingsplan (bij voorkeur) schriftelijk of mondeling kenbaar maken bij het college burgemeester en wethouders van Margraten, Postbus 10, 6269 ZG Margraten.

Indien u een mondelinge zienswijze naar voren wilt brengen, kunt u contact opnemen met de genoemde ambtenaar.

Margraten, 6 oktober 2010

Naar boven