Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan ‘’t Hoogezand 6 te Donkerbroek’

Burgemeester en wethouders van Ooststellingwerf maken bekend dat de gemeenteraad van Ooststellingwerf op 21 september 2010 het bestemmingsplan ‘’t Hoogezand 6 te Donkerbroek’ gewijzigd heeft vastgesteld.

Deze wijziging heeft betrekking op een aanvulling in de regels van het bestemmingsplan waardoor het mogelijk wordt om een bijgebouw als gastenverblijf te gebruiken.

Informatie over het plan

Het bestemmingsplan voorziet het perceel ’t Hoogezand 6 te Donkerbroek van een passende bestemming overeenkomstig het huidige gebruik als fruitteeltbedrijf.

Inzage termijn

Het bestemmingsplan en het vaststellingsbesluit liggen met ingang van 7 oktober 2010 voor een periode van zes weken voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis, ’t Oost 11 te Oosterwolde. Het bestemmingsplan en het vaststellingsbesluit zijn ook te raadplegen via de gemeentelijke website www.ooststellingwerf.nl (thema bouwen en wonen/bestemmingsplannen) en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan tegen het besluit van de gemeenteraad door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Tijdens de termijn van terinzagelegging kan tevens, indien een beroepschrift is ingediend, een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend.

Naar boven