Wijziging bestemmingsplan ‘Buitengebied’ (Grijpskerke)

Wij hebben besloten om, overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.6, lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 14 van het bestemmingsplan ‘Buitengebied’, met toepassing van art. 3.6, lid 1, sub a van de Wet ruimtelijke ordening, het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ te wijzigen voor:

  • het perceel Molembaixweg 2 te Grijpskerke waardoor het mogelijk wordt het aantal dieren uit te breiden, in het kader van dierenwelzijn het bedrijfsvloeroppervlak dierenverblijven intensieve veehouderij uit te breiden en het bebouwingsvlak aan te passen.

Tegen het voornemen tot het verlenen van wijziging zijn geen zienswijzen ingediend. Het besluit ligt van 7 oktober t/m 17 november 2010 ter inzage en is ook te zien op de website van de gemeente, www.veere.nl. Tegen dit besluit kan door een belanghebbende een gemotiveerd beroepschrift ingediend worden bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U moet dat doen binnen zes weken vanaf de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd, dat wil zeggen vanaf de tweede dag na de onderstaande datum van publicatie. Voor het in behandeling nemen van een beroepschrift moet u griffierecht betalen. Ook al dient u een beroepschrift in, het wijzigingsplan treedt in werking de dag na afloop van de beroepstermijn. Als u dat wilt voorkomen, dan kunt u tegelijk met het indienen van een beroepschrift een voorlopige voorziening aanvragen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U moet voor een dergelijke voorziening griffierecht betalen. Als u tijdens de beroepstermijn met betrekking tot een besluit tot wijziging van het bestemmingsplan een verzoek om voorlopige voorziening indient, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist. Voor meer informatie over de hoogte van de betalen griffierechten kunt u contact opnemen met de griffier van de Afdeling bestuursrechtspraak tel. 070-4264426.

Domburg, 6 oktober 2010

Burgemeester en wethouders voornoemd,

de secretaris,

J.S. de Regt.

De burgemeester,

R.J. van der Zwaag.

Naar boven