Projectbesluit MOV Roermond

Het college van B&W is voornemens een projectbesluit te nemen en een bouwvergunning te verlenen ten behoeve van het realiseren van een Maatschappelijke Opvang Voorziening aan de Spoorlaan Zuid 29a te Roermond. De ontwerpbesluiten met bijbehorende stukken ligt met ingang van 6 oktober 2010 gedurende 6 weken ter inzage bij de balie van publieksvoorlichting in de hal van het stadhuis, ingang hoek Markt/ Swalmerstraat en zijn digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.roermond.nl. De stukken zijn tevens raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de inzagetermijn kunnen de ter inzage gelegde stukken met nieuwe relevante stukken worden aangevuld. Gedurende de inzagetermijn kan eenieder een zienswijze over de ontwerpbesluiten naar voren brengen bij het college van B&W. De richtlijnen voor het indienen van een zienswijze staan vermeld in de colofon van deze Roermondpagina.

U kunt ook mondeling uw zienswijze indienen, hiervoor dient u eerst een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar, telefoon 0475-359292.

Roermond, 5 oktober 2010

Naar boven