Ontwerpbestemmingsplan ‘Hoek Sluiskade Zuidzijde_Winkelsteeg’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat voor het gebied gelegen aan de Sluiskade Zuidzijde, tussen Winkelsteeg en van Rechteren Limpurgsingel een ontwerpbestemmingsplan is opgesteld.

Voor dit nu braakliggende terrein in de wijk Oosteres wordt het ontwerpbestemmingsplan ‘Hoek Sluiskade Zuidzijde_Winkelsteeg’ in procedure gebracht om de realisatie van een rij van 8 woningen mogelijk te maken.

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen met ingang van woensdag 6 oktober 2010 gedurende zes weken (derhalve tot en met dinsdag 16 november 2010) ter inzage bij de publieksbalie; de afdeling Publiekszaken in de centrale hal op de begane grond van het stadhuis aan het Stadhuisplein 1 in Almelo is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur. Het stadhuis is daarnaast iedere donderdagavond geopend tot 19.00 uur. Het plan is daarnaast digitaal in te zien op www.almelo.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de hierboven genoemde termijn kan eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen bij de gemeenteraad, postbus 5100, 7600 GC Almelo. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens kantooruren een afspraak maken met dhr. E. Jasper van het team Ruimtelijke Ontwikkeling en Stedenbouw, tel. (0546) 54 11 53.

In relatie wordt tegelijk de procedure voor een hogere grenswaarde in het kader van de Wet geluidhinder opgestart.

Naar boven