Vastgestelde bestemmingsplannen

Burgemeester en wethouders van Dalfsen maken bekend dat op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening, de gemeenteraad van Dalfsen op 27 september 2010 de volgende bestemmingsplannen ongewijzigd heeft vastgesteld.

  • De ‘10e herziening bestemmingsplan Buitengebied (voormalige gem) Nieuwleusen, Westerveen 71’.

    In deze herziening is op het perceel Westerveen 71 toepassing gegeven aan rood voor rood.

  • De ‘17e herziening bestemmingsplan Buitengebied Dalfsen, Hoenderweg 10 en Buurtweg 1a’.

    In deze herziening is op de percelen Hoenderweg 10 en Buurtweg 1a toepassing gegeven aan rood voor rood.

  • De ‘2e herziening bestemmingsplan Buitengebied Lemelerveld’.

    In deze herziening is op het perceel Knuvendijk 1 rood voor rood toegepast en zijn de bestemmingen van de percelen Oude Twentseweg 48a en Lemelerveldseweg 44-44a en Nieuwe Berkendijk 1 gerepareerd.

Tegen de ontwerpbestemmingsplannen zijn geen zienswijzen ingediend. Bij de vaststelling van de plannen zijn geen wijzigingen aangebracht door de gemeenteraad ten opzichte van de ontwerpplannen zoals deze ter inzage hebben gelegen.

De vastgestelde bestemmingsplannen liggen met ingang van 6 oktober 2010 tot en met 16 november 2010 voor een ieder ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis te Dalfsen. De 10e herziening ligt ook in het servicepunt van Nieuwleusen ter inzage en de 17e en 2e herziening liggen ook ter inzage in het servicepunt van Lemelerveld.

Ook kunt u de vastgestelde bestemmingsplannen inzien op de gemeentelijke website www.dalfsen.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl. De bestanden zijn beschikbaar op http://ro.dalfsen.nl.

Tijdens deze termijn kunnen belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Voor het behandelen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking.

Indien tijdens de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

Dalfsen, 5 oktober 2010

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen.

Naar boven