stcrt-2010-1534-001.png Ongewijzigd vastgesteld bestemmingsplan ‘Kom Helvoirt, Schilderstraatje’ in Helvoirt

De gemeenteraad van Haaren heeft in zijn vergadering van 21 januari 2010 besloten om het bestemmingsplan ‘Kom Helvoirt, Schilderstraatje’ in Helvoirt ongewijzigd vast te stellen op basis van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening. Tevens besloot de raad geen exploitatieplan voor het plan vast te stellen.

Het bestemmingsplan ‘Kom Helvoirt, Schilderstraatje’ heeft betrekking op het oprichten van een seniorenwoning op het perceel aan het Schilderstraatje/Achterstraat in Helvoirt, kadastraal bekend als Helvoirt sectie D nummer 2652.

Het ongewijzigd vastgestelde bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken liggen tijdens de kantooruren (op werkdagen van 9.00−12.00 uur en op donderdag ook van 15.00−19.00 uur) met ingang van 4 februari 2010 gedurende zes weken tot en met 17 maart 2010 ter inzage in de hal van het gemeentehuis aan het Mgr. Bekkersplein 2 te Haaren. Het bestemmingsplan en de overige stukken zijn ook te raadplegen op de gemeentelijke website (www.haaren.nl).

Belanghebbenden kunnen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag tijdens de termijn van terinzagelegging beroep instellen.

Zij die beroep instellen kunnen tevens een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Geen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan kenbaar hebben gemaakt.

Het besluit van de gemeenteraad en daarmee het bestemmingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

27 januari 2010

Burgemeester en wethouders van Haaren.

Naar boven