Bestemmingsplan buitengebied Hikseweg

Het hoofd van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Tholen maakt, krachtens door het college van burgemeester en wethouders van die gemeente aan hem verleend mandaat, het volgende bekend.

Voorgenoemd college heeft op 14 september 2010 besloten de 13e, 15e en 17e wijziging ex artikel 3.6 Wet ruimtelijke ordening van het bestemmingsplan Buitengebied vast te stellen. De 13e wijziging heeft betrekking op het realiseren van een nieuw bouwvlak aan de Hikseweg (ongenummerd) te Oud-Vossemeer. De 15e wijziging heeft betrekking op het starten van een Nieuwe Economische Drager (NED) aan de Hollaereweg 9a te Oud-Vossemeer en de 17e wijziging heeft betrekking op het realiseren van een nieuw bouwvlak aan de Krommedreef (ongenummerd) te Oud-Vossemeer.

Met ingang van vrijdag 8 oktober 2010 liggen de besluiten, tezamen met de wijziginsplannen, gedurende zes weken tijdens de openingsuren ter inzage in de openbare leesruimte van het gemeentehuis, Hof van Tholen 2 te Tholen. Tevens kunnen de plannen worden ingezien op de gemeentelijke website www.tholen.nl onder de rubriek Actueel, sub-rubriek Bekendmakingen, onderdeel Bestemmingsplannen. Voor inlichtingen over een en ander kunt u tijdens kantooruren bellen naar de heer ing. V.W. van de Griend, telefoonnummer 0166-668560.

Tegen de besluiten kan gedurende de termijn van terinzagelegging door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019 te 2500 AE 's-Gravenhage.

Tholen, 7 oktober 2010

Burgemeester en wethouders van Tholen,

namens dezen,

het hoofd van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling,

G. Vos.

Naar boven