Ontwerpbestemmingsplan Biewengalaan 4 te Zeerijp

Burgemeester en wethouders van Loppersum maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend, dat gedurende zes weken, van dinsdag 5 oktober 2010 tot en met maandag 15 november 2010, het ontwerpbestemmingsplan ‘Biewengalaan 4 te Zeerijp’ voor eenieder ter inzage ligt. Dit ontwerpbestemmingsplan is opgesteld om een nieuwe ligboxenstal voor melkkoeien op het perceel mogelijk te maken.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt voor eenieder op de volgende wijzen ter inzage:

  • digitaal via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • digitaal als PDF-bestand op de gemeentelijke website www.loppersum.nl onder de rubriek ‘Actueel → Ruimtelijke plannen online’;

  • op papier tijdens de openingsuren bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Molenweg 12 te Loppersum.

Gedurende de inzagetermijn kan eenieder schriftelijk en mondeling zienswijzen kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad, Postbus 25, 9919 ZG Loppersum. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw N. Efdée, op dinsdag tot en met donderdag bereikbaar op telefoonnummer 0596-548200.

De gemeenteraad neemt een besluit over de vaststelling van het bestemmingsplan waarbij de raad de eventueel ingediende zienswijzen betrekt.

Naar boven