Voornemen tot herziening van bestemmingsplan Koestraat 23 te Hellendoorn

Burgemeester en wethouders maken bekend (o.b.v. art. 1.3.1 Bro) dat zij bezig zijn met de voorbereidingen om te komen tot een herziening van het bestemmingsplan voor het perceel Koestraat 23 te Hellendoorn. Het bestemmingsplan is bedoeld om mogelijk te maken dat er 2 woningen (twee-onder-één-kap) worden gebouwd op dit perceel, ter vervanging van de bestaande woning met voormalige winkelruimte.

Voor de mogelijkheid tot het indienen van zienswijzen verwijzen wij u naar het kopje over ontwerpbestemmingsplan.

Ontwerpbestemmingsplan Koestraat 23 (Hellendoorn)

Bij het loket Bouwen en milieu in het huis voor Cultuur en Bestuur, Willem Alexanderstraat 7, 7442 MA Nijverdal ligt vanaf zaterdag 2 oktober 2010 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Koestraat 23’ ter inzage. Het loket is geopend op werkdagen van 08.00 uur tot 14.30 uur en buiten deze tijden op afspraak, telefoon 0548-630213. Voorts is het ontwerpbestemmingsplan in te zien en te downloaden via de website van de gemeente (www.hellendoorn.nl → plannen en projecten → bestemmingsplannen → bestemmingsplannen en besluiten in procedure → Hellendoorn → ontwerpbestemmingsplan Koestraat 23). Inzien is ook mogelijk via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0163.BPHEKOESTR-ON01

Het plangebied omvat het perceel Koestraat 23 te Hellendoorn en ligt op de hoek van de Koestraat en de Bibenstraat in Hellendoorn.

Met dit bestemmingsplan wordt beoogd de bestaande bebouwing (woning + voormalige winkelruimte) te vervangen voor 2 woningen (twee-onder-een-kap).

Tijdens de hiervoor genoemde periode van terinzageligging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling of elektronisch per e-mail een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad van Hellendoorn, Postbus 200,7440 AE Nijverdal (of elektronisch naar gemeentebestuur@Hellendoorn.nl).

Een zienswijze dient te zijn ondertekend en dient tenminste de volgende gegevens te bevatten:

  • uw naam en adres;

  • een dagtekening;

  • een omschrijving van het bestreden besluit;

  • de gronden waarop uw zienswijze stoelt (de motivering).

Naar boven