stcrt-2010-1530-001.png Bestemmingsplan ‘Parapluherziening geluidzone industrieterrein Breda-Noord’vastgesteld

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend, dat van donderdag 4 februari tot en met woensdag 17 maart 2010 ter inzage ligt het door de raad op 17 december 2009 vastgestelde bestemmingsplan ‘Parapluherziening geluidzone industrieterrein Breda-Noord’.

Het bestemmingsplan is ten opzichte van het ter inzage gelegde ontwerpbestemmingsplan op onderdelen aangepast. Deze wijzigingen zijn in het raadsbesluit vastgelegd.

Ter inzage

Het raadsvoorstel en besluit tot vaststelling en het vastgestelde bestemmingsplan liggen vanaf genoemde datum ter inzage in het Stadskantoor Breda, infobalie, Claudius Prinsenlaan 10 te Breda, geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.00 tot 14.00 uur en op donderdag van 8.00 tot 20.00 uur. Bovendien kunt u het bestemmingsplan raadplegen via de website van de Gemeente Breda, www.breda.nl, via: ‘Direct naar’ bestemmingsplannen.

Beroep

Het instellen van beroep is mogelijk voor degenen die zienswijzen hebben ingebracht én belanghebbenden zijn,  belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad naar voren te brengen en iedere belanghebbende, voor zover het beroep wordt ingesteld tegen wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling van het plan heeft aangebracht in het plan. U kunt uw beroep schriftelijk indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage.

Breda, 3 februari 2010

Burgemeester en wethouders voornoemd,

P.A.C.M. van der Velden,

burgemeester.

N. van Mourik,

secretaris.

Naar boven