Ontwerpbestemmingsplan Kerkweg 31 Brandwijk

Burgemeester en wethouders van Graafstroom maken ingevolge het bepaalde in artikel 3:8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 1 oktober 2010 gedurende zes weken tijdens kantooruren ( ma t/m vr 9.00–12.00 uur en donderdag van 17.00–20.00 uur) voor eenieder bij het Kant Contact, Melkwegplein 1 te Bleskensgraaf is in te zien

Het ontwerp van het bestemmingplan ‘Bestemmingsplan Kerkweg 31’

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn tevens in te zien via de landelijke voorziening (www.ruimtelijkeplannen.nl)

Het plan heeft betrekking op het juridisch-planologisch mogelijk maken dat op het perceel Kerkweg 31 te Brandwijk een tweetal woningen gerealiseerd worden.

Gedurende de termijn van terinzageligging bestaat voor een ieder de mogelijkheid om schriftelijke of mondelinge zienswijzen naar voren te brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan de gemeenteraad, postbus 5, 2970 AA Bleskensgraaf.

Voor het mondeling naar voren brengen van uw zienswijze of voor het inwinnen van informatie kunt u een afspraak maken met de heer J. Küpers tel. 0184-805 000.

Naar boven