Vaststelling bestemmingsplan ‘Sportkwartier Noord, blok 4’

Burgemeester en wethouders van Maastricht maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.32 Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 4 oktober 2010 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt: het door de raad op 21 september 2010 ongewijzigd vastgesteld bestemmingsplan ‘Sportkwartier Noord, blok 4 (Ponjaardruwe)’ inclusief de door het College op 24 september 2010 verleende aanverwante gecoördineerde bouwvergunning voor het bouwplan voor 36 sociale seniorenwoningen op de locatie Sportkwartier Noord blok 4 (Ponjaardruwe), kenmerk 2009-0615B. Tevens wordt bekendgemaakt dat er geen exploitatieplan is vastgesteld.

Terinzagelegging en digitaal beschikbaar stellen:

Met ingang van 4 oktober 2010 liggen het vaststellingsbesluit betreffende het bestemmingsplan ‘Sportkwartier Noord, blok 4 (Ponjaardruwe)’ met de bijbehorende stukken en de verleende bouwvergunning met de bijbehorende stukken ter inzage. Dit betekent dat:

  • het vaststellingsbesluit betreffende het bestemmingsplan ‘Sportkwartier Noord, blok 4 (Ponjaardruwe)’ met de bijbehorende stukken en de verleende bouwvergunning met de bijbehorende stukken voor de duur van zes weken tijdens openingsuren ter inzage liggen bij het GemeenteLoket (zie rubriek GemeenteLoket);

  • het vaststellingsbesluit betreffende het bestemmingsplan ‘Sportkwartier Noord, blok 4 (Ponjaardruwe)’ met de bijbehorende stukken digitaal opvraagbaar zijn op de gemeentelijke website; www.maastricht.nl → GemeenteLoket → ruimtelijke plannen.

  • het bestemmingsplan wordt verbeeld op www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0935.bpPonjaardruwblok4-vg01

  • de bronbestanden van het bestemmingsplan tijdens de termijn van terinzagelegging digitaal beschikbaar worden gesteld op http://ruimtelijkeplannen.maastricht.nl/manifest.html

Beroepsmogelijkheid

Binnen de termijn van terinzagelegging kunnen uitsluitend belanghebbenden beroep instellen die tijdig hun zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan dan wel de ontwerpbouwvergunning hebben ingebracht dan wel diegenen aan wie redelijkerwijs niet kunnen worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht beroep instellen.

U kunt uw beroepschrift indienen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Inwerkingtreding

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn van zes weken afloopt.

Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.

Maastricht, 1 oktober 2010

Burgemeester en wethouders van Maastricht,

de secretaris,

J.D. Nauta.

De burgemeester,

J.H.H. Mans.

Naar boven