Bestemmingsplan ‘Drogendijk ongenummerd te Zuidland’

Burgemeester en wethouders van Bernisse maken ingevolge artikel 3.8, lid 3, van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 21 september 2010 het bestemmingsplan ‘NL.IMRO.0568.BNSBUIDGD012010-0900, bekend als ‘Drogendijk ongenummerd te Zuidland’’ heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan maakt de realisatie van een hobbystal mogelijk.

Het bestemmingsplan is vastgesteld zonder inhoudelijke wijzigingen ten opzichte van het ontwerpplan.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan ligt samen met het plan en bijbehorende stukken vanaf donderdag 30 september 2010 gedurende een periode van zes weken ter inzage.

Bovengenoemde stukken kunnen worden ingezien via de gemeentelijke website www.gemeentebernisse.nl of de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Tevens kunnen de stukken op afspraak (0181–667202) worden ingezien op het gemeentehuis, Gemeenlandsedijk Noord 26 te Abbenbroek.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door:

  • Belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen hebben ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan;

  • Belanghebbenden die kunnen aantonen dat redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijzen op het ontwerpplan naar voren hebben gebracht.

Gedurende de beroepstermijn kan tevens, indien door betrokkenen een beroepschrift is ingediend, een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend.

Naar boven