Vastgesteld bestemmingsplan fort Nekkerweg 2010

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat de raad van Beemster op 23 september 2010 een (postzegel)bestemmingsplan heeft vastgesteld met betrekking tot het fort Nekkerweg te Zuidoostbeemster ten behoeve van het realiseren van een laadkuil/tunnel en zwembad/sauna/whirlpool.

Op de bij deze bekendmaking ex artikel 3.1 en 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) behorende verbeelding, staat het desbetreffende plangebied aangegeven. De stukken zijn digitaal raadpleegbaar via de website van de gemeente (www.beemster.net).

Het bestemmingsplan ligt van 4 oktober 2010 tot en met 15 november 2010 van 9.00 tot 12.00 uur ter inzage bij de sector Grondgebied van de gemeente, Rijn Middelburgstraat 1 te Middenbeemster. Gedurende deze termijn bestaat de mogelijkheid van beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak Raad van State voor een belanghebbende die tijdig een zienswijze heeft ingediend op het ontwerpplan, dan wel een belanghebbende die aantoont dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat is geweest om een zienswijze in te dienen.

Naar boven