Bestemmingsplan detairlhandel De Hemmen, Sperkhem II, Houkesloot

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sneek maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat de gemeenteraad van Sneek in de vergadering van 14 september 2010 het bestemmingsplan ‘detailhandel De Hemmen, Sperkhem II, Houkesloot’ gewijzigd heeft vastgesteld.

De wijzigingen hebben betrekking op het volgende:

  • Aan het gehele perceel Kolenbrandersstraat 1–3 wordt een aanduiding ‘specifieke vorm van detailhandel-bouwmarkt’ toegekend.

  • Aan een tweetal percelen aan de Schrijnwerkersstraat wordt een aanduiding ‘specifieke vorm van detailhandel-ABC goederen’ toegekend.

  • Aan alle percelen (afgezien van de percelen aan de Smidsstraat (meubelboulevard) die in het ontwerp reeds een aanduiding voor perifere detailhandel hadden wordt tevens een aanduiding ‘specifieke vorm van detailhandel ABC goederen’ toegekend.

  • De aanduiding ‘sdh-meubelen’ aan de Smidsstraat (meubelboulevard) wordt vergroot conform bestaande aanduiding in bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Hemmen A7’.

  • Aan de begripsomschrijving van doe het zelfproducten wordt toegevoegd: ‘en daarmee gelijk te stellen producten’.

  • De GBKN ondergrond wordt toegevoegd aan de plankaart.

Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken ligt met ingang van vrijdag 24 september 2010 tot en met donderdag 4 november 2010 ter inzage bij de centrale balie, Marktstraat 15. Het bestemmingsplan is ook in te zien op de gemeentelijke internetsite: www.sneek.nl, onder ‘Actueel in Sneek’, ‘Bestemmingsplannen’.

Tegen het besluit van de gemeenteraad kan, door degenen die tijdig een zienswijze hebben ingediend, gedurende bovengenoemde termijn beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage).

Tevens kan een belanghebbende die kan aantonen dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze binnen de periode in te dienen bij de gemeente Sneek beroep instellen bij de Raad van State.

Tegen de genoemde gewijzigde onderdelen kan een ieder beroep instellen bij de Raad van State.

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt op 5 november 2010 in werking, tenzij binnen de beroepstermijn in samenhang met het beroepschrift ook een verzoek om voorlopige voorziening bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend.

Naar boven