Ontwerpbestemmingsplan Plantage de Sniep

Ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders bekend dat met ingang van 1 oktober 2010 het ontwerpbestemmingsplan ‘Plantage de Sniep’ ter inzage ligt.

Dit bestemmingsplan vormt het planologisch juridisch kader voor het realiseren van de gelijknamige herontwikkelingslocatie. Deze herontwikkeling bestaat uit de realisatie van woningen (maximaal 1600), commerciële functies, bedrijvigheid en dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen en een Brede School. In dit plan is verder veel ruimte gereserveerd voor water en groen, waaronder het langgerekte ‘Noorderpark’.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 1 oktober tot en met 11 november 2010 bij de balie in het gemeentehuis ter inzage.Ook is het plan te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Eenieder kan gedurende deze termijn, schriftelijk of mondeling, een gemotiveerde zienswijze omtrent het ontwerp naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Diemen, Postbus 191, 1110 AD Diemen. Voor het mondeling naar voren brengen van de zienswijze kunt u uiterlijk een week vóór het aflopen van de ter inzage termijn een afspraak maken met mevrouw Caro (bij voorkeur via e-mail h.caro@diemen.nl en anders telefonisch 020-3144772)

Naar boven