Ontwerpbestemmingsplan ‘Oudemirdum-Multifunctioneel Centrum’

Burgemeester en wethouders van Gaasterlân-Sleat maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 lid 1 onder d van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat van 1 oktober tot en met 11 november 2010 voor eenieder in het gemeentehuis van Gaasterlân-Sleat, Dubbelstraat 1 te Balk, ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Oudemirdum-Multifunctioneel Centrum’. Het plan is dan tevens te raadplegen op de gemeentelijke website. Genoemd bestemmingsplan behelst de realisatie van een nieuw multifunctioneel centrum.

Binnen genoemde termijn kan eenieder bij de gemeenteraad schriftelijk (Postbus 30, 8560 AA te Balk) of mondeling zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Voor het geven van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer T.J. Jagersma, telefoon (0514) 60 81 69. Van de zienswijzen die mondeling naar voren zijn gebracht, wordt een verslag gemaakt.

Het is mogelijk dat de ter inzage gelegde stukken tijdens de terinzagelegging worden aangevuld met nieuwe relevante stukken en gegevens.

Balk, 30 september 2010

Naar boven