Bestemmingsplan ‘Kruisstraat 39a Rosmalen’

Kennisgeving op grond van artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het bestemmingsplan ‘Kruisstraat 39a Rosmalen’, dat op 21 september 2010 door de gemeenteraad is vastgesteld, met bijbehorende stukken met ingang van 4 oktober 2010 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage ligt in het Stadskantoor. Tevens kunt u dit bestemmingsplan via internet (www.s-hertogenbosch.nl) raadplegen. Deze mogelijkheid wordt u ook geboden op het Stadskantoor.

De ontwikkeling betreft herstructurering van bedrijfsgebouwen: sloop van een deel van de bestaande bebouwing en oprichting van nieuwe bedrijfsbebouwing en een kleindierenverblijf. Een deel van de nieuwbouw van de bedrijfsbebouwing past binnen het vigerende bestemmingsplan ‘Buurtschap Kruisstraat’. Voor het overige is deze herziening nodig. In de herziening van het bestemmingsplan is gekozen om alle gronden die bij het bedrijf horen (voor zover zij niet liggen binnen het bestemmingsplan ‘Buitengebied’) mee te nemen in het plangebied. Op deze wijze wordt een eenduidige regeling voor de gronden van het bedrijf opgenomen.

Beroep instellen

Volgens de bepalingen van de Wet ruimtelijke ordening kunnen belanghebbenden tegen het besluit van de gemeenteraad gedurende bovengenoemde termijn schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Deze beroepsmogelijkheid komt uitsluitend belanghebbenden toe, die zich op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening tijdig met zienswijzen tot de gemeenteraad hebben gewend alsmede die belanghebbenden, die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest zich tot de gemeenteraad te wenden. Bovendien bestaat de mogelijkheid gedurende bovengenoemde termijn de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak te verzoeken een voorlopige voorziening te treffen.

Algemene informatie

Gemeente ’s-Hertogenbosch

Stadskantoor, Wolvenhoek 1, 5211 HH ’s-Hertogenbosch

Tel. (073) 615 51 55

E-mail: gemeente@s-hertogenbosch.nl

Website: www.s-hertogenbosch.nl

Openingstijden Stadskantoor:

  • maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur;

  • dinsdag- en donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.

’s-Hertogenbosch, 1 oktober 2010

Naar boven