stcrt-2010-1523-001.png Projectbesluit ex artikel 3.10 Wro voor het oprichten van een werktuigenberging, kalksilo en 8 opslagvakken bij een bestaand bedrijf op het perceel Bussereindseweg 67 te Beesel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beesel maken bekend dat zij vrijwel ongewijzigd hebben vastgesteld een projectbesluit ex artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) voor het oprichten van een werktuigenberging, kalksilo en 8 opslagvakken bij een bestaand bedrijf op het perceel Bussereindseweg 67 te Beesel, ten behoeve van Reinders-Van Rijswick VOF, Bussereindseweg 67, 5954 CG Beesel.

Het projectbesluit, met de daarbij behorende stukken, ligt met ingang van 4 februari 2010, gedurende 6 weken in het gemeentehuis van Beesel bij de afdeling Grondgebied voor een ieder ter inzage. Het plan is ook te raadplegen via de website www.beesel.nl→digitaal loket→bouwen en wonen→projectbesluiten.

Er zijn geen zienswijzen op het ontwerpprojectbesluit naar voren gebracht. Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen op het ontwerp-projectbesluit naar voren hebben gebracht kunnen binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is bekendgemaakt beroep instellen tegen het projectbesluit bij de Arrondissementsrechtbank Roermond, sector Bestuursrecht, postbus 950, 6040 AZ te Roermond. Verder kunnen alle belanghebbenden beroep instellen tegen de in het besluit aangebrachte wijzigingen ten op zichte van het ontwerpbesluit. Degene die tijdig een beroepschrift indient, kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Roermond, postbus 950, 6040 AZ te Roermond.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer T. van Loon, van de afdeling Grondgebied, telefoonnummer 077-4749292.

Beesel, 27 januari 2010

Burgemeester en wethouders van Beesel,

R.R.M. Halffman,

secretaris.

L.M. Oord,

burgemeester.

Naar boven