Ontwerpbestemmingsplan Kerklaan 6 Loenen a/d Vecht

Burgemeester en wethouders van de gemeente Loenen maken bekend dat met ingang van 1 oktober 2010 het ontwerpbestemmingsplan ‘Kerklaan 6’ ter inzage ligt.

Inhoud bestemmingsplan

De bestaande boerderij aan de Kerklaan 6 zal gerestaureerd en verbouwd worden tot twee woningen. Door middel van een nieuw bestemmingsplan kan de herontwikkeling van de boerderij juridisch-planologisch geregeld worden.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan Kerklaan 6 zal op grond van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) vanaf 1 oktober 2010 gedurende zes weken ter inzage liggen. Het ontwerp van het plan ligt dan voor eenieder ter inzage op internet, op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.loenen.nl of op afspraak bij de afdeling VROM in het gemeentehuis aan de Molendijk 34 te Loenen aan de Vecht.

Reageren

Tot 12 november 2010 kan eenieder zijn of haar zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan naar keuze schriftelijk of mondeling indienen.

Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de raad van de gemeente Loenen, postbus 99, 3632 ZS Loenen aan de Vecht.Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer T. van Es van de afdeling VROM, telefoonnummer (0294) 236227.

Meer informatie

Als u nog vragen heeft over het indienen van zienswijzen of het plan kunt u eveneens contact opnemen met de heer T. van Es van de afdeling VROM via bovengenoemd telefoonnummer.

Naar boven