Ontwerpbestemmingsplan Dalerend 2009

Het college van B&W heeft voor het buurtschap Dalerend een bestemmingsplan voorbereid. Het betreft een herziening van de nu geldende bestemmingsplannen. Met de herziening van het bestemmingsplan wordt beoogd om de veelal oudere plannen aan te passen en ontplooiingsruimte te realiseren voor burgers en particuliere organisaties.

Het buurtschap Dalerend ligt ten zuidoosten van Hoogeveen en ten zuiden van het dorp Nieuwlande. Het plangebied van dit bestemmingsplan heeft betrekking op het bebouwingcluster gelegen rondom de kruising Perebomenweg-Steigerwijk-Brugstraat.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 30 september 2010 tot en met 10 november 2010 ter inzage in het Compagnieshuis bij de Gemeentewinkel, Raadhuisplein 24 in Hoogeveen. U kunt het plan ook raadplegen op de site http://ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de inzagentermijn kan eenieder een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen bij het college van B&W. Dit kan schriftelijk via Postbus 20.000, 7900 PA Hoogeveen. U kunt ook mondeling uw zienswijze kenbaar maken, hiervoor kunt u contact opnemen met Frank Beting via telefoonnummer 14 0528.

Hoogeveen, 21 september 2010

Burgemeester en Wethouders van Hoogeveen,

de secretaris,

De burgemeester,
Naar boven