Vooraankondiging voorbereiding bestemmingsplan ‘Nieuwebrug – Lier 6’

Op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) maken burgemeester en wethouders van Skarsterlân bekend dat het volgende bestemmingsplan wordt voorbereid:

  • Bestemmingsplan ‘Nieuwebrug – Lier 6’.

Aanleiding voor het bestemmingsplan is het uitbreiden, vervangen en realiseren van nieuwe gebouwen ten behoeve van de uitbreiding van de bestaande zorg in combinatie met jachtwerf en jachthaven op het perceel Lier 6 te Nieuwebrug. Momenteel is er een jachtwerf met jachthaven aanwezig waarbinnen mensen werkzaam zijn en begeleid wonen met een verstandelijke beperking.

Er liggen op dit moment geen stukken ter inzage, tegen deze aankondiging kunnen geen zienswijzen worden ingediend en er wordt over dit voornemen geen advies ingewonnen bij een onafhankelijke instantie. Gezien de geringe omvang van het plan heeft het college van burgemeester en wethouders besloten de inspraak op grond van de inspraakverordening over te slaan.

Gelegenheid tot het naar voren brengen van zienswijzen zal tijdens de periode van de terinzageligging van het ontwerp worden geboden. Van de terinzagelegging zal vooraf kennis worden gegeven in de Jouster Courant, de Nederlandse Staatscourant en op de gemeentelijke website www.skarsterlan.nl.

Joure, 29 september 2010

Naar boven