Vaststelling bestemmingsplan St. Jansteen ex artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders van Hulst maken bekend dat de gemeenteraad bij besluit van 22 april 2010 het bestemmingsplan St. Jansteen heeft vastgesteld.

Deze publicatie volgt uit artikel 3.8. van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb).

Het bestemmingsplan, bestaande uit plankaart, planregels en plantoelichting, ligt met ingang van 30 september 2010 tot en met 10 november 2010 voor eenieder ter inzage in de gemeentewinkel, Grote Markt 24 te Hulst.

Het vastgestelde bestemmingsplan is tevens te raadplegen op www.gemeentehulst.nl, in het menu onder wonen & leven, bestemmingsplannen en bestemmingsplannen in procedure.

De gemeenteraad heeft ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan dat ter inzage heeft gelegen, bij de vaststelling wijzigingen aangebracht.

Degene, die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet overeenkomstig artikel 3.8 Wro, juncto afdeling 3:4 Awb zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, kan gedurende genoemde periode bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019 te 2500 EA ’s-Gravenhage beroep instellen.

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Ook kan gedurende de beroepstermijn bij de Voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019 te 2500 EA ’s-Gravenhage een verzoek om voorlopige voorziening worden gedaan. Bij een verzoek om voorlopige voorziening wordt het besluit opgeschort, totdat op het verzoek is beslist.

Voor vragen over het bestemmingsplan kunt u telefonisch contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, dhr. A. de Nijs, tel.nr.: 0114-389.257.

Hulst, 29 september 2010

Burgemeester en wethouders van Hulst,de burgemeester,

J.F. Mulder.

De secretaris,

S. ter Wal.

Naar boven