Wijzigingsplan ‘Westerheul IV’ onherroepelijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente De Ronde Venen maken, overeenkomstig artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het wijzigingsplan Westerheul IV met ingang van 10 september 2010 onherroepelijk is geworden.

Met het wijzigingsplan is de bestemming van het voormalige woonwagenterrein aan Spoorhoek in Vinkeveen gewijzigd in de bestemming ‘Uit te werken woondoeleinden – rand (UWr)’. De bestemming was ‘woonwagenterrein (WW)’.

Met dit wijzigingsplan is gebruik gemaakt van de wijzigingsbevoegdheid zoals opgenomen in artikel 13 van het bestemmingsplan ‘Westerheul IV’.

Gronden met de beoogde bestemming ‘Uit te werken woondoeleinden – rand (UWr)’ zijn bestemd voor woningbouw in overwegend twee-onder-één-kap, geschakelde en vrijstaande woningen. De hoogte van de te realiseren woningen mag niet meer dan tien meter bedragen.

Het wijzigingsplan ligt voor eenieder ter inzage op het gemeentehuis bij de balie Bouw- en Woningtoezicht, Croonstadtlaan 111 in Mijdrecht (openingstijden: ma. t/m do. 08.30–16.00 uur, vr. 08.30–12.30 uur en ma.avond 17.30–19.30 uur).

Naar boven