stcrt-2010-1505-001.png Vastgesteld bestemmingsplan ‘Kom Zuidoost, wijziging artikel 3.6 wet ruimtelijke ordening Drieseweg 27a’

Op 21 januari 2010 heeft het college van burgemeester en wethouders het bestemmingsplan ‘Kom Zuidoost, wijziging artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening Drieseweg 27A’ vastgesteld. Het vastgestelde bestemmingsplan heeft betrekking op de bouw van een vrijstaande woning op het onbebouwde perceel naast Drieseweg 27 (Drieseweg 27A).

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt vanaf 4 februari tot 18 maart 2010, op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur, ter inzage in het gemeentehuis bij de afdeling Bouwen, Ruimtelijke ordening en Milieu (kamer V-5). Op afspraak (telefoon 0341-359733/359734) kunnen de stukken buiten de hiervoor genoemde uren en op donderdagavond worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis. Voor het beantwoorden van eventuele vragen kan een afspraak worden gemaakt via dezelfde telefoonnummers.

Het vastgestelde bestemmingsplan is ook te bekijken op onze internetsite www.putten.nl → ‘direct naar’ → ‘bestemmingsplannen’.

Gedurende de termijn van terinzageligging kunnen degenen die tijdig een zienswijze bij burgemeester en wethouders naar voren hebben gebracht, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij zijn zienswijze niet bij burgemeester en wethouders naar voren heeft gebracht tegen het vastgestelde bestemmingsplan een beroepschrift indienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Voordat het beroepschrift in behandeling wordt genomen dient – nadat hiervoor een rekening is ontvangen van de griffier van de Raad van State – een griffierecht te worden voldaan. Het wijzigingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrecht van de Raad van State. Hiervoor is eveneens een griffierecht verschuldigd.

Naar boven